Morgen

Morgen!

Je krijgt altijd een nieuwe kans in je leven: die heet morgen. Dit schreef ik in mijn vorige blog. Morgen 20 november is het zover. Dan komt mijn boek uit : Robot dokter had zijn dag niet….. Dit is een groot geluk in mijn leven! FEEST! Tijdens het hele proces werd mijn boek beoordeeld door het manuscriptenteam van Boekscout, en ook de corrector gaf zijn commentaar. Ik werd er stil en nederig van, wauw wat mooi!

“Stiekem verwacht je niet dat iemand die zelf in de medische wereld werkzaam is ooit ziek is, net als dat een tandarts altijd mooie tanden zou hebben. Helaas bewijs jij met jouw autobiografische manuscript het tegendeel. Wat er bij jou medisch gezien allemaal mis is gegaan is niet te bevatten, en juist daarom is het belangrijk dat je dit opschrijft. Je doet dit op een goed te begrijpen wijze in korte, makkelijk lezende zinnen en met een luchtige toon. Het jargon, dat hoort bij het verhaal, leidt mij als lezer niet af maar trekt me juist mee in jouw verhaal. Jouw positieve houding en de loyaliteit van jouw omgeving vind ik bewonderenswaardig. Je geeft jouw manuscript bovendien een fijne dynamiek door te beginnen met het woord van anderen, door een combinatie te gebruiken van jouw eigen gedachten en dialogen, en door het ook breder te trekken. Dat dit jou kan overkomen, betekent immers dat het ook bij iemand anders kan gebeuren…”

De corrector: “Tot slot: chapeau voor de auteur die haar trieste en frustrerende ervaringen in zo’n vlot geschreven (eerste) boek heel mooi en treffend wist te verwoorden! “

Morgen is het zover…FEEST! Zijn jullie nog nieuwsgieriger geworden lieve lezer? Nog heel even geduld.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Al die mooie woorden over jou en je schrijfkunsten! Ze maken me niet nieuwsgieriger dan ik al was. Ik ben al een half jaar in de ban van jouw boek, terwijl ik er nog niets van heb gelezen. Het begon op de dag dat jij mij mailde dat je een boek had geschreven. Dat was op 18 mei 2020. Maar nu is het dus eindelijk zover. En morgen kunnen we en masse gaan bestellen! Maak er een mooi feestje van morgen en sterkte met alle drukte die dit soort zaken ongetwijfeld met zich meebrengen!
Maria Smit, op 19-11-20
Wauw, wat een hartverwarmende reacties van jullie allemaal, lieve lezers.
Morgen is het zover!
Het is een eer voor mij als jullie mijn boek gaan lezen, dank jullie wel.
Natuurlijk ga ik ook verder met mijn blog hoor, het houdt nog lang niet op!
Heel veel leesplezier, en ik ben heel benieuwd wat jullie er van vinden.
Morgen gaat de promotiemail de lucht in, dus jullie horen nog verder.

Morgen

Grote avonturen beginnen klein.

'Bloedkind' in de biblotheek van Rotterdam

Bevroren wereld

En de winnaar is...

Fonkelende kerst.