De vrouw van zes miljoen

In mijn boek: Robot dokter had zijn dag niet…, heb ik in de loop der tijd aardig wat ijzer en kunststof in mijn lijf gekregen. Een schroef met hechtdraad, een bekkenbodemmatje van polypropyleen, geweven kunststof. Een metalen clip, staven, moeren en schroeven. Titanium kooitjes met ijzerdraad. Een Neurostimulator; een batterij in mijn bil, verbonden met een lange geleidingsdraad met acht punten (een octrode), voor elektrische stimulatie om de zenuwpijn te verzachten. Ik kan het leven niet veranderen, het leven verandert mij. Ben bionic woman geworden, “de vrouw van zes miljoen”, uit de spannende Amerikaanse tv serie uit jaren zeventig. Toch blijft het glas halfvol in mijn leven, ondanks alles wat er gebeurt. Mijn leven transformeert van slachtoffer naar een woman die weer langzaam opkrabbelt, vanuit de diepe put omhoog, die licht vindt in mijn duisternis. Hoe dat gekomen is, lees je in mijn boek lieve lezer. De moeite van het lezen waard.

Dank jullie wel voor alle prachtige reviews met VIJF sterren, mail, appjes, brieven, kaarten, bloemen, cadeautjes en zoveel lieve woorden, die ik mocht ontvangen na de lancering van mijn boek. Dankbaar ben ik hiervoor, lieve lezer! En natuurlijk heel hartelijk dank voor jullie massale stemmen voor de publieksprijs: BoekGoud. Helaas ben ik niet de winnaar, maar daar heb ik mijn boek ook niet voor geschreven. Ik vond het een eer dat ik genomineerd was. Jullie hebben mij heel gelukkig gemaakt.

Foto: Adobe Stock


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Lieve Renate,

Ik denk dat ik niet eerder een boek zo snel heb gelezen. Tijdens en na zoveel ellende zo positief blijven en respect voor de dokter die zo gepruts heeft blijven houden is de Nobelprijs voor de vrede waard. Ik hoop nu op een nieuw boek, bijv lollige anekdotes van een SEH pleeg. Ik help je wel.
John, op 23-03-21
Ha ha, ik dacht dat je 6 miljoen had gekregen!
Maar nu snap ik het met al die rommel in je lijf.
Knap dat je ondanks alles het glas half vol blijft zien!
En wat mij betreft was je de winnares van de Publieksprijs, dat had je zeker verdiend!
els anderson, op 29-03-21
Hoi Renate,
Met al dat rammelende materiaal kom je niet meer in aanmerking voor het beroep inbreker. Veel te luidruchtig.
Ik ben benieuwd naar je boek over de SEH. Genoeg meegemaakt lijkt mij. Met je gevoel voor humor en doorzettingsvermogen zijn het de herinneringen die blijven en jouw verleden de juiste invulling geven.
Helaas heb je deze prijs niet gehaald maar de overwinningen op jezelf zijn al voldoende voor vele hoofdprijzen.
Veel succes met het opschrijven van deze herinneringen.
Sjaak Blaak, op 31-03-21

De vrouw van zes miljoen

Nieuws!

De zin van het leven, die schrijf je zelf (Loesje)

De zin van het leven, die schrijf je zelf

Koud

Cadeau onder de kerstboom?