Geluk zit in kleine, grootse dingen

Kleine, schuimende golfjes rollen als brekend glas over het rulle zand. Het is bijna windstil. Duizenden schelpen kraken onder mijn roze wandelschoenen, de wind fluistert zachtjes in mijn oor. Geen toerist te bekennen in december, de stilte is oorverdovend. Je hoort alleen de geluiden van de grijze zee. Ik hef mijn hoofd op naar de lichtstralen van de zon en sluit mijn ogen. Warme zonnestralen strelen mijn wangen. Mijn ogen gericht op de liefde van mijn leven, pak ik zijn handen vast. Dans, dans en lach tot ik miljoenen, schitterende sterretjes zie. Wat een groot geluk in heerlijk Domburg! Geluk zit in de kleine, grootse dingen van het leven.

Ik wens alle lieve lezers en de toppers van uitgeverij Boekscout fijne feestdagen toe. Veel schrijfplezier, inspiratie, geluk, liefde en gezondheid in het nieuwe jaar! Dank jullie heel hartelijk voor het lezen van mijn prachtige boek met de titel: 'Robot dokter had zijn dag niet...' Ik vind het een hele grote eer.

Ik blijf natuurlijk blogverhaaltjes plaatsen. Ondertussen schrijf ik aan mijn tweede boek. De titel? Die blijft nog even geheim...


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Respect dat je instaat bent om na al deze ellende nog te kunnen shinen.
Ook fijne feestdagen en een bijzonder Nieuwjaar.
Lieflijke groeten,
Sjaak en Addy
Sjaak Blaak, op 25-12-21

Geluk zit in kleine, grootse dingen

Nieuws!

De zin van het leven, die schrijf je zelf (Loesje)

De zin van het leven, die schrijf je zelf

Koud

Cadeau onder de kerstboom?