Pasen en passie, ode aan de (eerste) liefde.

Het is bijna Pasen. Feest van nieuw leven, een nieuw begin. De natuur komt weer tot leven. Donzige kuikens rennen piepend voor mijn voeten weg. De weelderige geur van feestelijk, bloeiende bloesem doorboort mijn neus. Gouden zonnestralen dansen om mij heen en ik dans mee. Tevens is het Boekenweek 2022 tot en met 18 april, 2e Paasdag. Met als thema: ode aan de( eerste) liefde. Mijn eerste grote liefde is nog altijd en danst hand in hand met mij mee door ons turbulente leven. Mijn andere eerste liefde is geboren in 2020, mijn boek met de titel: ‘Robot dokter had zijn dag niet…’ Een bizar verhaal over een Spoedeisende-hulp verpleegkundige die slachtoffer wordt van een medische misser en ineens in bed komt te liggen in plaats van eraan. De medische rollarcoaster draait en draait. Operatie op operatie volgt... Een hels gevecht om beter te worden. Een helse letselschadezaak, een gevecht van David tegen Goliath. Het is ook een boek over levenskracht, positiviteit, relativeringsvermogen, humor en een ode aan de liefde. Het verlangen naar een minder pijnlijk leven. Verlangen naar berusting en acceptatie. Mijn eerste, grote liefde die onvoorwaardelijk voor mij door het vuur gaat onder het motto for better and for worse. De liefde die ik krijg van al mijn dierbaren, mijn kinderen. Zij slepen mij door het leven en maken mij tot een zielsgelukkige Renate.

Pasen, geniet van de passie, de gouden zonnestralen. Snuif de frisse geur van de lente op, vol van energie. Kijk diep in de natuur en geniet met volle teugen van het nieuwe leven om je heen. Hoor het zuivere gezang van vogels. Lekker lezen in mijn boek op de bank. Op schoot een schaal chocolade paaseitjes. Voor je het weet is de schaal leeg en mijn boek uit. Fijne dagen lieve lezer.

https://www.boekscout.nl/shop2/boek.php?bid=11182
Webwinkel Boekscout.nl: Renate Evertse - Robot dokter had zijn dag niet... - Een SEH-verpleegkundige wordt slachtoffer van een medische misser.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Prachtig lieverd,
Ga zo door.!!
Henneke Tijsma, op 15-04-22

Pasen en passie, ode aan de (eerste) liefde.

Nieuws!

De zin van het leven, die schrijf je zelf (Loesje)

De zin van het leven, die schrijf je zelf

Koud

Cadeau onder de kerstboom?