Rollercoaster

Watertrappelen op open zee. Ik kan niet stoppen anders zink ik. De wereld gaat te snel voor mij. Ik heb zoveel afspraken bij specialisten en fysiotherapeuten. Wanneer moet ik nu waar naartoe? Ik zit in een medische rollercoaster. De achtbaan dendert door en door. Ik moet altijd wel ergens aanwezig zijn. Waar is Renate gebleven die tien dingen tegelijk kon, en dansend door het leven ging. Wat is er van haar over? Renate, waar ben je? En lieve lezer, wat blijft er van Renate over? Lees vanaf volgende week vrijdag 20 november mijn boek met de titel: Robot dokter had zijn dag niet…




Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

De nachtmerrie waaruit je nooit wakker kunt worden. Vermoeiend en zoveel pijn.
Wens je alle kracht en Liefde
Gerda Timmermans, op 12-11-20
Bijna zonder woorden om te benadrukken hoeveel respect ik voor je heb dat jij dit allemaal kunt opbrengen ook al heb jij diepe dalen gekend. Soms is stilte gepast.
Ik zie uit naar jouw boek ook als ik mij tegelijk besef dat dit morbide klinkt.
Sjaak Blaak, op 14-11-20
Wat een hel is dat geweest voor jou. En nu nog steeds. Respect voor jou. Je bent ondanks alles een positieve vrouw met veel humor. Blij dat ik jou heb leren kennen.
Dixie de Reus, op 14-11-20
Wat heb je toch veel mee gemaakt Renate!
Maar wat fijn dat je je verhalen met ons kan delen.
Nog een weekje!
els anderson, op 15-11-20
Nog een paar dagen aftellen, dan is het echt zover! Al het harde werk aan je boek is dan voorbij en iedereen kan jouw verhaal lezen. Knap en dapper dat je het met pijn, je emoties en vermoeidheid voor elkaar gekregen hebt.
Helga van Sint Annaland, op 17-11-20

Rollercoaster

Grote avonturen beginnen klein.

'Bloedkind' in de biblotheek van Rotterdam

Bevroren wereld

En de winnaar is...

Fonkelende kerst.