Water

Op blote voeten loop ik langs de zee. Het ijskoude water sijpelt over mijn tenen als brekend glas. Meeuwen vliegen krijsend over mij heen, alsof ze naar mij roepen: “hou vol Renate, hou vol.” Ze kijken mij met hun zwarte kraaloogjes aan. Mijn hersenen kraken en werken op volle toeren. Door wanhoop overvallen, een effen laagje water op mijn oogbollen, waardoor ik de horizon wazig zie. Het duurt allemaal zo lang. Waarom helpt niemand mij? Naar wie moet ik gaan? De golven rollen denderend op mij af, zoals ik doordender door het leven. Ik hou mijn ogen gericht op mijn lief tijdens deze dans van mijn leven. En lieve lezer, gaat iemand mij nog helpen in mijn boek? Lees maar, op het puntje van je stoel. Misschien een mooi cadeau voor onder de kerstboom? Mijn boek is te bestellen bij Boekscout.nl, en Bol.com. Nu ook te koop hier bij Bruna Rotterdam Prinsenland. Als je mijn boek uitgelezen hebt, kun je mij een review geven. Ik hoop natuurlijk op vijf sterren lieve lezer! Veel leesplezier.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Lieve Renate, ik heb het boek in 2 x uitgelezen. Ben er stil van! Wat een lijdensweg door zo’n stomme fout! Wat een verliezen om te lijden! Wat een wilskracht, wat een power, maar ook wat een humor, als was het vaak galgenhumor! Ik ben ook ontroerd door jullie onvoorwaardelijke diepe liefde! En jullie mooie gezin. Ik ben trots op je, vind je een strijder, een overwinner en ik houd van je!
Margriet, op 03-12-20
Je verdient van mij 5 sterren. Konden het er meer zijn dan kreeg je er duizenden!!????
Margriet, op 04-12-20
Wat geweldig dat je boek ligt bij de tip van de week!
Ik ben bij hoofdstuk 8 en ik word helemaal verdrietig als ik lees hoe jij je de afgelopen jaren hebt gevoeld ; hoe je van het kastje naar de muur werd gestuurd en niet adequaat werd geholpen.
En steeds die pijn, echt afschuwelijk moet dat geweest zijn voor je.
els anderson, op 07-12-20

Water

Grote avonturen beginnen klein.

'Bloedkind' in de biblotheek van Rotterdam

Bevroren wereld

En de winnaar is...

Fonkelende kerst.